Faxe Kommunes prisuddelinger i 2024

dato

Faxe Kommune hylder årligt lokale ildsjæle, der gør en forskel i lokalsamfundet. Ved prisuddelingen den 14. marts 2024, vil en række personer og foreninger blive anerkendt for deres indsats i 2023.

Priserne, der uddeles, er Kulturprisen, Ungdomslederprisen, Frivillighedsprisen og Fritidsprisen, samt Mesterskabspriser til idrætsudøvere.

I år er 25 idrætsudøvere indstillet til Mesterskabsprisen, som omfatter 53 medaljer vundet ved DM, NM, VM, EM eller OL. Alle de indstillede udøvere er tilknyttet en forening i Faxe Kommune.

Fritidsprisen går i år til Jette og Kjeld Roslind fra Dalby Gymnastik & Idrætsforening, der begge gør en stor indsats for at aktivere nye trænere og frivillige, samt sørger for at foreningens håndboldtilbud til børn og unge er up-to-date.

Ungdomslederprisen går til John Olesen, cheftræner i Haslev Svømmeklub, der har haft ansvaret for den positive udvikling i konkurrenceafdelingen i klubben.

Frivillighedsprisen går til Fanica Nielsen fra Dalgården Rønnede, der er en uundværlig, engageret og hjælpsom kvinde, der bruger sin fritid på at servicere brugerne i flere grupper.

Kulturprisen går til Aleks Jensen, der har været vært for koncertarrangementerne Sommersang på Møllegården og Folk i Hønsehuset på sin ejendom i Eskilstrup ved Rønnede. Han har formået at skabe et fast publikum omkring koncerterne og trække nye gæster til hver måned.


https://www.faxekommune.dk/aktuelt/nyheder/faxe-kommunes-prisuddelinger-i-2024
Kilde: Faxe Kommune