Specialist til udvikling og drift af sensoriske smagspaneler

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du tage vores sensoriske panel setup til næste niveau?

Et er, hvad vi kan måle i laboratoriet. Noget andet er den oplevelse, man som menneske får, når man dufter, smager og føler et produkt – det sensoriske. Derfor er det så vigtigt, at vi har et godt setup for smagninger, og det er her, du kommer ind i billedet.

Du får frihed og stor mulighed for at påvirke og præge tingene. Du får masser af muligheder for at lære nyt via din dialog med vores partnere i Heineken og PepsiCo. Du kommer også til at se dit arbejde gøre en positiv forskel for produktkvaliteten. Dertil kan du så se frem til at blive del af en succesrig vækstvirksomhed, der er en rigtig god arbejdsplads.

Du får det nye panel setup kørt ind og står for driften  

Din opgaver er at tage vores setup for smagninger til næste niveau. Det handler primært om driftsprøver med fokus på profilsmagning og Go/No test. I samarbejde med laboratoriechefen finpudser du planen for det optimale setup på basis af det eksisterende. Hvor mange smagspaneler skal vi optimalt set have? Hvordan skal deltagerne trænes? Hvor ofte skal der smages og på hvilke tidspunkter i produktcyklussen? Hvordan rapporterer vi enkelt og smidigt? Hvordan ruller vi det bedst ud i etaper etc.?

Når fundamentet er på plads, går du ganske enkelt i gang. Du driver panelerne, der i første omgang er med medarbejdere rekrutteret i Faxe, hvor du også har din faste gang. Du samler løbende erfaringer optimerer og udvider frem mod det optimale setup, hvorefter du overleverer konceptet til kollegaer på Albani i Odense og Frem i Ribe – med dig som kontakt og sparringspartner. Dine primære opgaver bliver at:

 • Sammensætte og drive sensoriske smagspaneler
 • Planlægge og afvikle daglige smagninger – meget hands-on praktisk arbejde
 • Rekruttere paneldeltagere – medarbejdere, der deltager via deres jobfunktion eller rekrutteres via interne opslag
 • Screene og træne paneldeltagere til at kunne smage og dufte det rigtige – evt. med brug af eksterne konsulenter
 • Rapportere resultater til produktionen og herunder køre vores nye IT-værktøj ind
 • Bidrage til årsagsanalyser sammen med produktionen fx ved afvigelser eller reklamationer

Du bliver del af Laboratorieteamet i Faxe, hvor vi er ca. 15 gode kollegaer. Du kommer imidlertid til at bruge størstedelen af din tid sammen med dine "kunder" i produktionen og paneldeltagerne.

Erfaring med sensorisk analyse eller som minimum stor interesse for området

Dette job kræver, at du har lyst til at være samlingspunkt for rigtig mange forskellige mennesker, lidt som en god vært. Dialog og samarbejde er derfor helt naturligt for dig. Da du skal bygge noget nyt op, skal du kunne arbejde selvstændigt og have en vis portion optimisme. Går tingene ikke som planlagt, har du evnen og viljen til at finde en anden vej frem.

Du har også overblikket til at holde styr på mange sideløbende opgaver med mange involverede. Dertil er det afgørende, at du trives med lavpraktiske opgaver som at gøre klar, stille glas frem, rydde af, sørge for indkøb af forbrugsvarer etc. Derudover kan du sætte kryds ved:

 • Uddannelse på minimum bachelorniveau evt. som laborant, der har givet dig et analytisk og metodisk fundament  
 • Måske en baggrund i marketingorienteret analyse i form af fokusgrupper og lignende
 • Erfaring med sensorisk analyse eller som minimum stor interesse for området
 • Motivation og evne for at arbejde med sensoriske dataprogrammer og statistikker
 • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk – al dialog med Heineken og PepsiCo er på engelsk

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via knappen "Ansøg dette job". Ansøgningsfristen er 7. august, 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte laboratoriechef Eva Andersen på 2923 0087 eller eva.andersen@royalunibrew.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Royal Unibrew en af de førende drikkevareleverandører – ikke bare i Danmark, men på en række internationale markeder. Vi står bag traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer og Heineken. 

Hos os får du mere end 2.700 kolleger på verdensplan, der sammen udvikler drikkevarer, vi kan mødes om. På dansegulvet, i 3. halvleg eller over et måltid.  

I Royal Unibrew er du med til at udfordre rammerne for bæredygtighed, så vi kan blive den mest bæredygtige drikkevareproducent om 5 år. Du er med på et hold, der hele tiden arbejder for at være den foretrukne samarbejdspartner, som sikrer kunderne et mangfoldigt udvalg af drikkevarer. Og du er med til at styrke lokal sport, musik og foreningsliv. 

Læs mere på www.royalunibrew.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://royalunibrew.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=98499739)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ROYAL UNIBREW A/S, Faxe Alle, 4640 Faxe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=98499739&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5881858

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet