Smed / automatiktekniker med mekanisk interesse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skal det være dine anlæg, der brygger den gode stemning?

Har du hænderne rigtigt skruet på, og synes du også, at produktionslæg er spændende? Så er det det måske dig, der skal stå for stemningen på stadion, når dit anlæg har produceret kølende fadbamser fyldt med skummende Royal pilsner? Det kan selvfølgelig også være, at du er mere til Faxe Kondi eller en Booster.

Uanset hvad, kan vi love dig, at du hos Royal Unibrew i Faxe bliver del af et super team på en virkelig god arbejdsplads. Du får ansvar, vi lytter til dine input, ligesom vi giver dig fuld opbakning, hvis du har brug for ekstra uddannelse eller andet.

Fejlfinding, reparation og vedligehold i tæt dialog med operatører og produktionsledere

Grundlæggende handler dit job om at holde vores produktionsanlæg og højlager i teknisk topform. Det gør du sammen med dine ca. 15 gode og kompetente kolleger i vores stærke og velfungerende vedligeholdsteam.

Det går historisk godt i Royal Unibrew, så der er fart på, og der sker hele tiden noget nyt og uventet. Så trives du med at blive fagligt udfordret og have et arbejde, hvor ingen dage er ens, så får du et sandt drømmejob hos os. Du kommer til at arbejde med:

  • Fejlfinding og reparation af vidtspændende proces- og produktionsudstyr – både de helt nye og ældre modeller
  • Deltage i forbyggende vedligeholdelsesopgaver – store årstjek og mindre månedstjek
  • Håndtering af nedbrud i samarbejde med kollegaer og leverandør
  • Have løbende dialog med operatørerne og lederne i produktionen – de ved, hvor skoen trykker

Du kommer til at indgå i vores vagtplan, der kører med fem-holds-skift syv dage om ugen med rotation. Planen udarbejder du og kollegerne i teamet selv, så der kan tages maksimalt hensyn til særlige ønsker og behov. Planen kører typisk for 20 uger ad gangen. Der er selvfølgelig både kontante tillæg og ekstra frihed for skæve arbejdstider. Har du fx weekendvagt, har du fri hele ugen op til weekenden.

Holdspiller med sans for mekanik og faglig stolthed

Hos os går ansvar og frihed hånd i hånd. Så får du en opgave, regner vi med, at du løser den – eller beder om hjælp, hvis du står over for en udfordring, du ikke lige har set før. Du skal derfor både kunne modtage og give hjælp med godt humør.

Da der hele tiden sker nye ting, skal du have den nødvendige ro og overblikket til at kunne skifte fokus fra det ene øjeblik til det andet. I forlængelse af det skal du kunne arbejde selv om, der står både operatører og ledere omkring dig og tripper, fordi de kommer bagud, når anlægget er nede. Derudover skal du komme med:

  • En uddannelse som smed eller automatiktekniker
  • Har du en anden mekanikerbaggrund og kan se dig selv i jobbet, så giv os et kald

Dit nye team

Du får 7 elektrikere, 8 smede, en smøremand, en automatiktekniker-lærling, vores team- og afdelingsleder som dine nærmeste kolleger. Du skal være klar til at komme ind i et team, hvor faglig stolthed er nøgleord. Vi er ikke blevet håndværkere bare fordi, vi jo skulle finde på noget at lave. Vi er stolte af de ting, vi kan med vores hoved og hænder. Og hver eneste dag kan vi se, at vores indsats virkelig betyder noget. Ja, det er lidt af en kliché, men hos os gør din personlige indsats en kæmpe forskel. At levere kvalitet gør det bare lidt sjovere at gå på arbejde.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket. Vi holder løbende samtaler.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teknisk Chef, Conrad Prosper Pedersen på 2923 0651 eller mail conrad.pedersen@royalunibrew.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Royal Unibrew en af de førende drikkevareleverandører – ikke bare i Danmark, men på en række internationale markeder. Vi står bag traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer og Heineken. 

Hos os får du mere end 2.700 kolleger på verdensplan, der sammen udvikler drikkevarer, vi kan mødes om. På dansegulvet, i 3. halvleg eller over et måltid.  

I Royal Unibrew er du med til at udfordre rammerne for bæredygtighed, så vi kan blive den mest bæredygtige drikkevareproducent om 5 år. Du er med på et hold, der hele tiden arbejder for at være den foretrukne samarbejdspartner, som sikrer kunderne et mangfoldigt udvalg af drikkevarer. Og du er med til at styrke lokal sport, musik og foreningsliv. 

Læs mere på www.royalunibrew.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3aabd008)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

ROYAL UNIBREW A/S, Faxe Alle, 4640 Faxe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=3aabd008&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5879645

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet