Nyt fra Karise i politiets døgnrapport

Profilbillede

Karise er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

HASLEV: Bugserede bil uden fører – varetægtsfængslet for vanvidskørsel

En noget chokeret trafikant anmeldte tirsdag morgen, at han kørte bag en bil, der blev bugseret baglæns af en anden bil, og der var ingen fører i den bageste bil. Det var på Teestrupvej uden for Haslev, hvor den bugserede bil slingrede og flere gange var ude i rabatten. En modkørende trafikant måtte bremse voldsomt op for ikke at blive ramt. På et tidspunkt ramte den slingrende bil en fiberboks og strejfede en bil, der holdt i en indkørsel, inden vogntoget kørte fast i nogle store sten. På det tidspunkt var en politipatrulje nået frem til stedet, og her anholdt betjentene føreren, en 22-årig udenlandsk mand. Han forklarede, at han skulle køre bilen til skrot. Han blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel efter færdselsloven og for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at fremkalde fare for andre. Efter afhøring på politistationen i Næstved blev den 22-årige fremstillet i grundlovsforhør. Han blev varetægtsfængslet til den 6. juli, og den bil, han trak, blev beslaglagt.

 

VORDINGBORG: To sigtet for salg af hash

Politiet anholdt tirsdag klokken 13.35 to mænd på henholdsvis 29 og 15 år ved Kirketorvet. Den 15-årige havde 35 individuelt pakkede klumper hash på i alt 49,3 gram, mens den 29-årige havde tre klumper hash på i alt fire gram. Den 29-årige havde også en mobiltelefon, der virkede til at være en salgstelefon. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og begge de anholdte blev sigtet for salg af ulovlige stoffer. Efter afhøring på politistationen i Vordingborg blev de løsladt igen.

 

NÆSTVED: Anholdt efter brand i kolonihavehus

Tirsdag klokken 14.12 blev politi og brandvæsen kaldt til en kolonihave på Skovhøjen i Næstved, hvor der var ild i et kolonihavehus. Branden blev slukket, men huset nedbrændte, bortset fra nogle få bærende elementer. Der var en mand til stede, mens slukningen foregik, og han virkede noget ude af balance, og da politiet ankom, erkendte han, at han havde sat ild på. Det var en 47-årig mand fra Næstved, som blev anholdt og sigtet for brandstiftelse. Den 47-årige fremstilles onsdag i grundlovsforhør i retten i Næstved med henblik på varetægtsfængsling.

 

NYKØBING: To anholdt efter butikstyveri

Politiet fik tirsdag klokken 19.30 en anmeldelse om et butikstyveri, der netop var foregået i en dagligvarebutik i Fejøgade. Det lykkedes for tyvene at slippe væk fra forretningen, men vidner kunne beskrive den bil, de kørte i. En politipatrulje kørte til den adresse, hvor bilen hørte til, og her traf betjentene to udenlandske mænd – og den eftersøgte bil, som var fuld af varer fra forskellige supermarkeder til en værdi af flere tusinde kroner. Det førte til anholdelse af en 27-årig mand og en 38-årig mand, men på politistationen i Nykøbing kom det frem, at den 27-årige havde oplyst cpr-nummer og navn på en anden mand. Det skyldtes formentlig, at han havde et indrejseforbud, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af udlændingeloven, for bevisforvanskelse og for personelfalsk. Det overvejes i øjeblikket, om de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

NÆSTVED: Har din cykel været udsat for hærværk?           

Tirsdag klokken 20.28 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde brækket støttebenet af en cykel, som stod på cykelparkeringen på banegården i Næstved. Det var en 42-årig mand fra Faxe, som stadig var på banegården, da politiet ankom, og derfor blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Betjentene kunne konstatere, at en cykel manglede støttebenet og at der var knækket en ege på et hjul. Det var gået ud over en herrecykel af mærket Cultuma med stelnummer 14764, og hvis det er din cykel, hører politiet gerne fra dig. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

SC: 1900-84220-00319-22

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Nørreballe Præstevænget Tirsdag klokken 8.13 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sorø Bjernedevej Mandag klokken 20.00 – tirsdag klokken 6.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Triangelvej Søndag klokken 11.45 – tirsdag klokken 18.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Gartnervej Tirsdag klokken 17.04 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved H.C. Lumbyes Vej Tirsdag klokken 16.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Hvedevænget Tirsdag klokken 16.00-18.00 En guldhalskæde
Karise Skolegade Søndag klokken 19.00 – tirsdag klokken 20.30 Ikke umiddelbart stjålet
Fensmark Kalkerupvej Tirsdag klokken 14.30-21.50 Tre bærbare pc'er, en hometrainer og en racercykel af mærket Ritter

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Tirsdag klokken 5.12-9.17 ATK 623 4 60 km/t 85 km/t Et klip
Sorø Slagelsevej Tirsdag klokken 9.50-11.41 ATK 359 - - - -
Faxe Præstøvej Tirsdag klokken 14.22-19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 427 17 60 km/t 121 km/t En betinget frakendelse
Vordingborg Nyraad Hovedgade Tirsdag klokken 15.29-22.14 ATK 788 48 50 km/t 89 km/t Fire klip og to betingede frakendelser

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Holeby Vestervej Onsdag klokken 0.27-0.57 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Elverhøjsvej Tirsdag klokken 10.19 48-årig mand fra Maribo Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi