Hjemmeplejen Strøby søger personale

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at udfolde dine gode faglige kompetencer, samarbejdsevner og positive tilgang til faget og ikke mindst til vores fantastiske borgere er der stadig en plads at få i vores fællesskab. Om du er uddannet eller ikke uddannet, har lyst til mange eller få timer, har lyst til at arbejde hver 3. eller hver weekend. Så lad os tale sammen og se hvad vi kan finde ud af.

Vi i Hjemmeplejen i Strøby tilbyder en rummelig arbejdsplads - vi har højt til loftet og rækker i stor stil hånden ud og hjælper hinanden og vi arbejder tæt sammen. Vi er fagligt stærke og arbejder bevidst med faglig udvikling gennem refleksion og sparring. Kerneopgaven er i fokus og derfor er det gode relations arbejde til borgerne en uundgåelig del af vores hverdag.

Du får mulighed for udvikling i den retning, der viser sig at være den rette for dig. Der hvor motivationen er størst, tror vi på den sunde udvikling. Du vil derfor i tæt samarbejde med din nærmeste leder kunne skabe et solidt udgangspunkt for din videre arbejdsrejse - om det er rehabilitering, demens eller noget helt andet, så er mulighederne mange i Hjemmeplejen.

Du behøver ikke kunne det hele fra starten vi hjælper dig. Stevns Kommunes vision: ”Stevns – du kommer igen” understøtter troen på os selv, kollegaerne og på borgerne. Vi tror fuldt og fast på, at vi sammen kan gøre en forskel og være med til, at spille hinanden gode.

Sidst, men ikke mindst, er en del af dit arbejde, at du i forbindelse med dit besøg hos borgerne, dokumenterer i det elektroniske omsorgssystem Cura, i tråd med FSIII. Vi sørger selvfølgelig for god oplæring.

Tænker du, at dette er lige noget for dig, og har du rygsækken fyldt med gode erfaringer fra din grunduddannelse så skynd dig at sende os en ansøgning. Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkomment til at kontakte undertegnede for en uddybende snak.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: 
Leder af Hjemmepleje Strøby Dag og Aften: Helle Buck Nielsen på tlf.: 51 16 18 30 / mail: HelleBNi@stevns.dk 

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2023. Stillingen søges elektronisk nedenfor.
Vi afvikler løbende samtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Rolighedsvej 37, stuen, 4671 Strøby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://stevns.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=bad13a35-62cf-4dfe-afed-ec92ce8c2113

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841380

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet