Buschauffører til togbuskørsel søges 🚂🚌

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Strøby Turist søger serviceminded og præsentable buschauffører til togbuskørsel mellem Køge og Hårlev, i første omgang i perioden 17/07 til og med 10/09-2023, med mulighed for yderligere kørsel herefter.

Det er en absolut betingelse, at du behersker dansk i både skrift og tale, kan arbejde selvstændigt og vigtigst af alt yde vores kunder en superservice.

Har du erfaring med lignende opgaver, er det en fordel, men ikke et krav, idet vi sørger for oplæring. Arbejdstiden planlægges for en uge af gangen. Kørslen er tilrettelagt efter kørehviletidsbestemmelserne, og vagterne er på mindst 8 timer pr. fremmøde, alle ugens 7 dage i tidsrummet kl. 04:00-02:00, så der er jobmuligheder til såvel A som B mennesker 😉

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men er du den rette medarbejder og først kan starte senere, så venter vi hellere end gerne på dig.

Ansættelse sker som timelønnet medarbejder, løn og ansættelsesvilkår i henhold til 3F overenskomst, fri uniform. 

Spørgsmål til jobbet kan stilles på mail job@stroebyturist.dk eller til Bjarne Nielsen på telefon 56578088 (tast 2 for administration).

Jobsamtaler gennemføres løbende.

OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS

KØREKORT D ELLER D1 TIL BUS ERHVERV, EU KVALIFIKATIONSBEVIS SAMT BAB 1 ELLER "RUTE BAB" ER NØDVENDIGT FOR AT KUNNE SØGE DETTE JOB. 

VIL DU I BETRAGTNING TIL JOBBET, SKAL DU SENDE DIN SKRIFTLIGE ANSØGNING TIL OS PÅ JOB@STROEBYTURIST.DK.

Med venlig hilsen

Bjarne Nielsen

Strøby Turist

 

Strøby Turist har eksisteret siden 1994 og har i dag 22 busser kørende, som udfører alle former for turist-, rute og bestillingsopgaver såvel i Danmark som i resten af Europa.

Vi har et fælles ønske om at yde den bedste service overfor vores passagerer og brænder for vores job. Sammenholdet er stærkt og vi strækker os gerne langt for at løse opgaverne bedst muligt, men har også overskud til at hjælpe nye kolleger godt i gang, da det er i alles interesse at bevare firmaets gode ry som et af de bedste busselskaber på Sjælland.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

STRØBY TURIST ApS, Tryggevældevej, 4652 Hårlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@stroebyturist.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848770

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet